Runde LED paneler

Runde LED paneler fungerer optimalt som opgangsbelysning og fungerer faktisk på samme måde som almindelige LED paneler.

Du er nok vant til at se runde lamper i gangarealer, opgange, kældre og lignende. Med dette design opnås et traditionelt indtryk, men grundet det lavere energiforbrug er det altså både langt billigere og meget mere miljøvenligt i længden. Lyset kan tilpasses placeringen, så det hverken lyser for lidt eller for meget, eller har en forkert farve.

Sensorer kan tænde og slukke for lysetrunde led panaler

Hos Light Group går vi meget op i effektivitet og kvalitet. Derfor har vi fundet en løsning, der opfylder begge disse krav. Vores udvalgte sensorer kan nemlig kommunikere med de runde LED Paneler og sørge for at tænde og slukke alt efter, om der foregår bevægelse i nærheden af sensoren og panelerne eller ej. Dette gør det både nemmere og smartere for brugeren. Der skal nemlig ikke længere tænkes på kontakter, og man skal ikke længere huske at slukke lyset efter sig - det klarer sensoren.

Intelligent lys

Går man rigtigt meget op i effektivitet og kvalitet, har vi en endnu mere intelligent løsning. De runde LED Paneler kan nemlig også kommunikere med hinanden ved hjælp af blandt andet sensorerne. Dette er meget effektivt i for eksempel trappeopgange. Her er det nemlig muligt at få flere lamper til at tænde, selvom der ikke foregår bevægelse helt i nærheden af panelerne. Altså vil man kunne bevæge sig i opgangen på 2. sal og lyset på 1. og 3. sal vil også tænde, så der kommer mere lys. Man behøver således ikke at gå med små skridt ned af trapperne, mens man venter på at lyset tænder. Panelerne har allerede talt sammen og der er derfor tændt på forhånd. Når man så når til 1. sal, tænder lyset i stuen automatisk og lyset på 3. sal slukkes.

Ved løsninger med intelligent lys opnås der altså det fulde udbytte af både paneler og sensorer. Vi har mange andre løsninger lig med denne, så ring til os og få et uforpligtende tilbud, der kan matche lige netop dine behov.

Læs mere om brugen af LED lys sensorer her.

Runde LED paneler sparer på energien

Når runde LED paneler  erstatter de traditionelle armaturer med glødepærer, giver det typisk en energibesparelse på mellem 50 - 80%. Panelerne giver en flot ensartet belysning og fås i forskellige hvide nuancer lys. Vi har forskellige mål og varianter og laver også kundetilpassede mål for at opnå lige netop det resultat, som du ønsker dig.

Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.