PROFIL

Light Group ApS beskæftiger sig med LED belysning samt supplerende produkter og ydelser til belysningsområdet.

Vi fungerer i det daglige som distributør for forhandlere i hele landet, samt som projektleder for vores kunder på større sager. Vi importerer direkte fra fabrikker i hele verden, og vores oversøiske ingeniører besøger eller kontrollerer hver enkelt samarbejdsparter. Sikkerhed og kvalitet har førsteprioritet, når vi vælger ny producent. Alle danske standarder skal overholdes, det er vigtigt for os.

Vi er lagerførende i 90 % af vores sortiment og kan levere i hele Danmark fra dag til dag. Alt for mange LED leverandører er ikke lagerførende i store volumener, og det gør, at projekterne ofte kommer til at tage for lang tid. Det er spild af energi og penge. Derfor er det vigtigt for os, at vores kunder kan få deres varer hurtigt. 

På vores online-shop kan man nemt finde, bestille og få leveret de produkter, man lige står og mangler. Hvis man er i tvivl om, hvad man skal bruge, står vores dygtige konsulentteam klar til at hjælpe.

I vores projektarbejde tilbyder vi en professionel gennemgang af kundernes eksisterende installation, - her er vi officiel SEAS NVE partner, så alle dokumentationer bliver lavet efter markedsstandarder. Vi samarbejder også med andre forsyningsselskaber, så det er ikke et krav, at man skal handle med SEAS NVE. I gennemgangen ligger rådgivning om alternative lyskilder samt nye muligheder for belysning. I tilbudsfasen står vi for beregningen på projektet inkl. en ROI på investeringen, lysberegning og en tilskudsansøgning på energibesparelsen. Det eneste kunderne selv skal tage stilling til er kvalitet, behov og investeringshorisont. Når beslutningen er taget, kan Light Group ApS tilbyde at stå for installationen. På den måde følger vi hele projektet fra start til slut.

Light Group ApS leverer kvalitets LED belysning, og har som målsætning at tilsikre både at gavne miljø og kundernes økonomi. 

For virksomheder, som ikke tidligere har handlet hos Light Group ApS, tilbyder vi et besøg af en af vores energi-konsulenter. På besøget vil vi gennemgå jeres eksisterende lyskilder, komme med forslag til optimering og bl.a. udregne, hvor mange KW der kan spares om året ved udskriftning til LED lyskilder - set i forhold til den allerede opsatte belysning. Samtidig udarbejder vi et økonomisk overslag over tilbagebetalingstiden på investeringen i ny LED belysning.

Normalvis er Light Group ApS lagerførende i alle gængse former for LED belysning og kan levere indenfor ganske få dage. Dog vil der, ved større ordrer samt ved ikke gængse former for LED lyskilder, skulle påregnes leveringstid.

Her finder du yderligere information: