LED tri-proof

Er miljørigtige løsninger og flot lysoplevelse højt på din prioriteringsliste, så er LED tri-proof fra Light Group den rigtige løsning til dig

Armaturerne er vand- og støvtætte, monteres med de medfølgende beslag og fungerer godt som industrilamper. Armaturet fås i både klart og mælkehvidt cover, med forskellige lysstyrker og hvide nuancer samt i flere størrelser.

Det specielle ved LED Tri-Proof er de meget hårdføre armaturer. Disse armaturer indeholder LED belysning og derfor er dette en god løsning til de mere industrielle belysningsområder.

Beskyttelsesgraden kan være forskellig fra armatur til armatur. Dette kan tilpasses alt efter hvor panelerne skal placeres. Der bliver beskyttet for både vand, ammoniak og andre lignende stoffer, der ellers ville kunne have dårlig indflydelse på belysningen.

Grundet den høje effektivitet og farveægthed er disse lamper specielt populære i slagterier, svinestalde og andre steder, hvor der er store krav til belysningen og renligheden. Med LED tri-proof fra Light Group får du altså en farvesammensætning, der minder om dagslys, hvilket gør at mennesker, som arbejder i disse miljøer oplyst af vores produkter, har mindre tendens til udvikling af stress og træthed. Tværtimod får de en meget behagelig oplevelse af lyset og en højere koncentrationsevne.

Få hjælp til at finde den helt rigtige løsningled tri proof

Hos Light Group rådgiver vi indenfor alle områder af LED belysning. Har du spørgsmål til opsætning af produktet, fordele ved LED belysning eller generel rådgivning ved skifte af belysning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej. Vi har eksperter siddende klar til at besvare netop alle spørgsmål du skulle sidde med, da vi hverken ønsker utilfredse kunder eller halvfærdige resultater. Vi anbefaler derfor at ringe eller maile til os til en uforpligtende samtale, så du hurtigst muligt kan sidde med de bedste resultater indenfor belysning.

Derudover tager vi højde for miljø, effektivitet og brug. Altså kan vi sikre dig at alle ønsker bliver opfyldt på lige netop det sted, som du ønsker lysoptimeret.

Light Group udfører lysberegninger og besparelsesberegninger på forespørgsler, så kravet vedr. LUX og lysmængder overholdes uanset, hvor du ønsker lyspanelerne skal placeres.

Se samtlige af vores produkter på vores shop

For at få et større overblik over, hvilke muligheder lige netop du har, så kan du gå ind på vores webshop og læse nærmere om vores produkter. Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.

Se hele vores produktsortiment af LED Armaturer - T8 IP65 her.