LED track light

Tilpasset belysning med LED track lightLED Track light

Med LED track light findes utroligt fleksible løsninger, der kan tilpasses efter præcist dine behov.

LED track light har rigtigt mange anvendelsesmuligheder og kan derfor dække en bred vifte af behov. Med denne lyskilde kan der opnås den rette belysning blandt andet ved udstillinger af kunstværker, hvor der er brug for stærkt lys, eller i prøverum hvor lyset gerne må være lidt blødere.

LED track light kan sættes op som loftlampe, der er tilpasset rummet og passer på de fleste skinner. Den oplagte løsning til både butikker, gallerier, kontorer, mm. er derfor LED track light.

Lang levetid giver besparelser

Ikke nok med at vores LED løsninger er meget praktiske. Der kan også opnås store besparelser ved udskiftning fra traditionelle glødepærer til LED. Bl.a. pga. LED pærers lange levetid på omkring 50.000 brændetimer er valget om udskiftning til LED rigtigt, både i forhold til praktik, miljø og økonomi.

Se hele vores produktsortiment af LED track light her. 

Kraftigt lys eller mindre kraftigt lys - du vælger selv

Alle Light Groups produkter kan leveres, monteres og fungere med en manuel styreenhed, der kan kontrollere lyskilden til at give lige netop den belysning du ønsker. Spørg os om hvilke løsninger vi har til dine ønsker, og få det tilpasset til lige netop dit behov.

Få hjælp til at finde den helt rigtige løsning

Hos Light Group rådgiver vi indenfor alle områder af LED belysning. Har du spørgsmål til opsætning af produktet, fordele ved LED belysning eller generel rådgivning ved skifte af belysning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej. Vi har eksperter siddende klar til at besvare netop alle spørgsmål du skulle sidde med, da vi hverken ønsker utilfredse kunder eller halvfærdige resultater. Vi anbefaler derfor at ringe eller maile til os til en uforpligtende samtale, så du hurtigst muligt kan sidde med de bedste resultater indenfor belysning.

Derudover tager vi højde for miljø, effektivitet og brug. Altså kan vi sikre dig at alle ønsker bliver opfyldt på lige netop det sted, som du ønsker lysoptimeret.

Light Group udfører lysberegninger og besparelsesberegninger på forespørgsler, så kravet vedr. LUX og lysmængder overholdes uanset, hvor du ønsker lyspanelerne skal placeres.

Se samtlige af vores produkter på vores shop

For at få et større overblik over, hvilke muligheder lige netop du har, så kan du gå ind på vores webshop og læse nærmere om vores produkter. Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.

Hos Light Group forhandler vi også LED lys sensor.