LED Stadionbelysning

VED SPORTSARRANGEMENTER ER DET VIGTIGT, AT LYSSÆTNINGEN ER DEN HELT RIGTIGE OG MED LED STADIONBELYSNING LØSES ALLE PROBLEMER

Ønsker du også at tilskuere og sportsudøvere såvel som miljøet får optimale lysbetingelser på stadion, så vil en løsning fra Light Group være det rigtige valg for dig. Vi er eksperter indenfor LED belysning og står klar til at hjælpe dig til den bedste løsning på jeres stadionbelysning.

Hos Light Group forhandler vi energibesparende LED stadionbelysning.

Lys med FFH teknologi

Hos Light Group forhandler vi også LED lys til stadions med FFH teknologi (Fold-Fin Heat sink). Det unikke ved denne serie af teknologiske LED lamper, er den store overflade, der afleder varmen og gør armaturet så let som muligt.

For at afhjælpe varmen endnu bedre fra armaturet, fås vores stadionlys også med luftventilering.

LED stadionlys fra Light Group passer til alle slags baner - lige fra petanque til fodbold

Selv til høje master på over 20 meter, findes der en løsning med Light Groups LED stadionbelysning. Vi forhandler nemlig stadionlys, der fås fra 150 watt til 600 watt per armatur.

Vi kommer med miljørigtige løsninger og 2000 watt halogen kan nemt erstattes med 400 watt LED stadionlys. Dermed bliver der sparet på energiforbrug og elregning.

Uanset hvilket anlæg der skal lysoptimeres, så kan vi finde lige netop den løsning, der opfylder alle jeres behov. Store fodboldbaner, atletikanlæg, udendørs tennisbaner eller det rigtige lys til publikum, er altsammen noget vi klarer, hvis I gerne vil optimere jeres nuværende belysning. Noget af det vigtigste ved sportsstadions er god sigtbarhed uanset klokkeslæt og vejret og med LED stadionbelysning kan vi sikre jer den rigtige belysning uanset årstid eller tidspunkt.

Få hjælp til at finde den helt rigtige løsningled stadionbelysning

Hos Light Group rådgiver vi indenfor alle områder af LED belysning. Har du spørgsmål til opsætning af produktet, fordele ved LED belysning eller generel rådgivning ved skifte af belysning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej. Vi har eksperter siddende klar til at besvare netop alle spørgsmål du skulle sidde med, da vi hverken ønsker utilfredse kunder eller halvfærdige resultater. Vi anbefaler derfor at ringe eller maile til os til en uforpligtende samtale, så du hurtigst muligt kan sidde med de bedste resultater indenfor belysning.

Derudover tager vi højde for miljø, effektivitet og brug. Altså kan vi sikre dig, at alle ønsker bliver opfyldt på lige netop det stadion, som du ønsker optimeret.

Light Group udfører lysberegninger og besparelsesberegninger på forespørgsler, så kravet vedr. LUX og lysmængder overholdes på alle slags baner.

Udover LED stadion belysning er vi også eksperter i belysning af udendørsarealer, og vi har desuden den rigtige LED løsning til vej, gade og park.