LED paneler

Light Group forhandler LED paneler af høj kvalitet og med et skift fra dit nuværende traditionelle lys bliver både lysoplevelsen og elregningen optimeret

LED paneler fås til mange slags miljøer. Kælderlokaler, kontorer, mødelokaler, gangarealer, skoler og institutioner. Kun fantasien sætter grænser for, hvor LED paneler kan sættes op. Uanset sted vil det være en optimering i forhold til den nuværende halogenbelysning.

Ved at vælge LED paneler fra Light Group bliver der ikke kun vundet på elregningen. Udover at lægge vægt på miljø og praktik omkring belysning, er vi også optaget af designet, der skal passe ind til den aktuelle lokation.

Vores LED paneler giver løsninger, der både kan indbygges i lofter, monteres direkte på loft eller som nedhængt armatur. Dertil fås LED paneler som dæmpbare og integrerbare løsninger til dagslysstyringer såsom Dali og KNX.

Spar på elregningen med LED paneler fra Light Group ApSLED Paneler

Når LED paneler erstatter de fleste traditionelle armaturer, giver det som regel en energibesparelse på mellem 50 - 80%. Det flotte ensartede lys fra panelerne fås i forskellige hvide nuancer og dimensioner.

Få hjælp til at finde den helt rigtige løsning

Hos Light Group rådgiver vi inden for alle områder af LED belysning. Har du spørgsmål til opsætning af produktet, fordele ved LED belysning eller generel rådgivning ved skifte af belysning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej. Vi har eksperter siddende klar til at besvare netop alle spørgsmål du skulle sidde med, da vi hverken ønsker utilfredse kunder eller halvfærdige resultater. Vi anbefaler derfor at ringe eller maile til os til en uforpligtende samtale, så du hurtigst muligt kan sidde med de bedste resultater indenfor belysning.

Derudover tager vi højde for miljø, effektivitet og brug. Altså kan vi sikre dig at alle ønsker bliver opfyldt på lige netop det sted, som du ønsker lysoptimeret.

Light Group udfører lysberegninger og besparelsesberegninger på forespørgsler, så kravet vedr. LUX og lysmængder overholdes uanset hvor du ønsker lyspanelerne skal placeres.

Se samtlige af vores produkter på vores shop

For at få et større overblik over, hvilke muligheder lige netop du har, kan du gå ind på vores webshop og læse nærmere om vores produkter. Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.

Se hele vores produktsortiment indenfor LED Lyspaneler her.