LED lysskinner

LED lysskinner som arbejdsbelysning

LED lysskinner fra Light Group giver et godt og ensartet lys. De monteres med medfølgende beslag. Skinnen er på 12V og kræver en strømforsyning, hvis den skal samarbejde med 220V.

En LED lysskinne er en rigtig god løsning som kontorbelysning, arbejdsbelysning, lagerbelysning og kælderbelysning. LED skinner kan monteres i mange forskellige slags materialer og fungerer i alle slags indendørs miljøer.

Derudover fås LED lysskinner i flere forskellige hvide nuancer og længder og produceres som både vand- og ikke vandtætte lyskilder.

Kraftigt lys eller mindre kraftigt lys - du vælger selv

Alle Light Groups produkter kan leveres, monteres og fungere med en manuel styreenhed, der kan kontrollere lyskilden til at give lige netop den belysning du ønsker. Spørg os om hvilke løsninger vi har til dine ønsker, og få det tilpasset til lige netop dit behov.

Lang levetid giver besparelser

Ikke nok med at vores LED løsninger er meget praktiske. Der kan også opnås store besparelser ved udskiftning fra traditionelle glødepærer til LED. Bl.a. pga. LED pærers lange levetid på omkring 50.000 brændetimer er valget om udskiftning til LED rigtigt, både i forhold til praktik, miljø og økonomi.

Få hjælp til at finde den helt rigtige løsningled lysskinner

Hos Light Group rådgiver vi indenfor alle områder af LED belysning. Har du spørgsmål til opsætning af produktet, fordele ved LED belysning eller generel rådgivning ved skifte af belysning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej. Vi har eksperter siddende klar til at besvare netop alle spørgsmål du skulle sidde med, da vi hverken ønsker utilfredse kunder eller halvfærdige resultater. Vi anbefaler derfor at ringe eller maile til os til en uforpligtende samtale, så du hurtigst muligt kan sidde med de bedste resultater indenfor belysning.

Derudover tager vi højde for miljø, effektivitet og brug. Altså kan vi sikre dig at alle ønsker bliver opfyldt på lige netop det sted, som du ønsker lysoptimeret.

Light Group udfører lysberegninger og besparelsesberegninger på forespørgsler, så kravet vedr. LUX og lysmængder overholdes uanset, hvor du ønsker lyspanelerne skal placeres.

Se samtlige af vores produkter på vores shop

For at få et større overblik over, hvilke muligheder lige netop du har, så kan du gå ind på vores webshop og læse nærmere om vores produkter. Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.