LED drivere

led drivere

LED drivere er strømforsyninger og de fås i forskellige varianter, der kan variere i wattforbrug, voltstørrelse og IP klasser

Det kan være svært at vælge lige netop den driver, der passer til dit behov. Derfor anbefaler vi altid at spørge os til råds, for at finde den korrekte løsning.

Alt efter hvordan dine behov og ønsker ser ud, vil driveren variere fra løsning til løsning. Ønsker du dæmpbare belysninger, kræver det en anden driver, end ved permanent lysstyrke. Derfor er det vigtigt, at du tidligt i processen overvejer, hvad dit lys skal kunne for dig, og hvordan det skal bruges - udover at give noget lys selvfølgelig. Vi har mange forskellige slags løsninger, og kan hjælpe dig på vej til at finde præcist den løsning, der passer dig.

Kraftigt lys eller mindre kraftigt lys - du vælger selv

Alle Light Groups produkter kan leveres, monteres og fungere med en manuel styreenhed, der kan kontrollere lyskilden til at give lige netop den belysning du ønsker. Spørg os om hvilke løsninger vi har til dine ønsker, og få det tilpasset til lige netop dit behov.

Få hjælp til at finde den helt rigtige løsning

Hos Light Group rådgiver vi indenfor alle områder af LED belysning. Har du spørgsmål til opsætning af produktet, fordele ved LED belysning eller generel rådgivning ved skifte af belysning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej. Vi har eksperter siddende klar til at besvare netop alle spørgsmål du skulle sidde med, da vi hverken ønsker utilfredse kunder eller halvfærdige resultater. Vi anbefaler derfor at ringe eller maile til os til en uforpligtende samtale, så du hurtigst muligt kan sidde med de bedste resultater indenfor belysning.

Derudover tager vi højde for miljø, effektivitet og brug. Altså kan vi sikre dig at alle ønsker bliver opfyldt på lige netop det sted, som du ønsker lysoptimeret.

Light Group udfører lysberegninger og besparelsesberegninger på forespørgsler, så kravet vedr. LUX og lysmængder overholdes uanset, hvor du ønsker lyspanelerne skal placeres.

Se samtlige af vores produkter på vores shop

For at få et større overblik over, hvilke muligheder lige netop du har, så kan du gå ind på vores webshop og læse nærmere om vores LED drivere. Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.

Se hele vores produktsortiment af LED drivere her.