LED belysning

Vores løsninger inden for LED-belysning hjælper virksomheder til at spare på elregningen og reducerer energiforbruget med op til 65 %. Derfor mener vi, at fremtidens lyskilde er LED.
 

Der findes ingen alternativer, som er lige så energieffektive og miljøvenlige som LED belysning

Med LED-belysning reduceres CO2-udledningen, og dét er bestemt en god ting – men frem for alt, så medfører et skift til LED-belysning også ganske mange besparelser på elregningen.

Vi har både løsninger til inden- og udendørsbelysning. Fordelene ved at vælge LED, er bl.a. den lange levetid, og så bliver de aldrig varmere end 30 grader celsius.

For at danne et samlet overblik over, hvorfor valget om at skifte til LED belysning er det bedste, har vi her opsummeret fordelene ved at vælge LED som lyskilde:

 • Der opnås et lavere energiforbrug. Altså bliver der sparet på både elregningen og CO2-udslippet
 • LED-lysene har lang levetid
 • Det er den billigste investering samlet set, og pengene er hurtigt tjent hjem
 • Lamperne tænder med det samme. Der er ingen opstartstid
 • LED fås med både koldt og varmere hvidt lys, samt i mange forskellige modeller
 • LED indeholder ikke kviksølv, som er sundhedsskadeligt og farligt for helbredet

Når der skal investeres i LED belysning, skal man være opmærksom på markedets varierende kvalitet. Derfor er det altid en god idé at undersøge markedet og tale med nogle eksperter inden for området. Her står vi til rådighed. Vi er klar til at tage imod alle spørgsmål og besvare dem efter bedste evne.
 

Tal med vores eksperter og vi håndterer processen fra start til slut

For at sikre at I får en god oplevelse hos os, tilbyder vi service inden for følgende områder. Vi mener, at disse er med til at sikre, at I opnår den mest optimale løsning.

 1. Gennemgang af nuværende belysningsløsninger:
  Før investeringen i LED belysning tilbyder vi en professionel gennemgang af jeres eksisterende installation.
   
 2. Udarbejdelse af tilbud:
  Med afsæt i gennemgangen af de nuværende installationer giver vi et tilbud på den optimale løsning med højdetagen for jeres ønsker og behov. Her udarbejder vi ROI (Return Of Investment), lysberegning og en tilskudsopgørelse på energibesparelsen.
   
 3. Vi står for installationen:
  Hvis I vælger et af vores tilbud, står vi gerne for installationen.

Det vil sige, at det eneste du som kunde skal forholde dig til, er kvalitet, behov og investeringshorisont. Vi sidder klar til at hjælpe dig til en bedre løsning på din belysning og vi vil følge hele processen fra start til slut.

Som specialister i LED belysning står vi altid klar til at rådgive i forbindelse med mulige belysningsløsninger. Vi har mange års erfaring med belysning inden for en lang række af miljøer og vi vil meget gerne hjælpe dig med at skifte til en bedre belysning. Ring til os på tlf.: 70 70 55 55 eller kontakt os via mail info@lightgroup.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.