Runde LED paneler

Runde LED paneler fungerer optimalt som opgangsbelysning, og fungerer faktisk på samme måde som almindelige LED paneler. Denne er bare rund frem for firkantet.

Du er nok vant til at se runde lamper siddende i indendørs gangarealer, opgange og flere andre steder. Med dette design opnås et traditionelt indtryk, men grundet det langt lavere energiforbrug, er det altså både langt billigere men også meget mere miljøvenligt i længden. Lyset kan tilpasses placeringen, så det hverken lyser for lidt eller meget, eller at lyset har en forkert farve.

Sensorer kan tænde og slukke for lysetrunde led panaler

Hos Light Group går vi meget op i effektivitet og kvalitet. Derfor har vi fundet en løsning, der opfylder begge af disse krav. Vores udvalgte sensorer kan nemlig kommunikere med de runde LED Paneler, og sørge for at tænde og slukke alt efter om der foregår bevægelse i nærheden af sensoren og panelerne eller ej. Dette gør det både nemmere og smartere for brugeren. Der skal nemlig ikke længere tænkes på kontakter, og man skal ikke længere huske at slukke lyset efter sig - det klarer sensoren nemlig selv.

Intelligent lys

Går man endnu højere op i effektivitet og kvalitet, har vi en endnu mere intelligent løsning. De runde LED Paneler kan nemlig også kommunikere med hinanden ved hjælp af blandt andet sensorerne. Dette er meget behjælpeligt i for eksempel trappe opgange. Her er det nemlig muligt at få flere lamper til at tænde, selvom der ikke foregår bevægelse helt i nærheden af panelerne. Altså vil man kunne bevæge sig i opgangen på 2. sal, men lyset på 1. og 3. sal vil også tænde, så der kommer mere lys, og man ikke skal gå med små skridt ned af trapperne mens man venter på at lyset tænder, for panelerne har allerede talt sammen og der er derfor tændt på forhånd. Når man så til 1. sal, tænder lyset i stuen automatisk og lyset på 3. sal slukkes.

Ved løsninger med intelligent lys opnås der altså det fulde udbytte af både paneler og sensorer. Vi har mange andre løsninger lig med denne, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud, der kan matche lige netop dine behov.

Læs mere om brugen af LED lys sensorer her.

Runde LED paneler sparer på energien

Når runde LED paneler  erstatter de traditionelle armaturer, giver det typisk en energibesparelse på mellem 50 - 80%, i forhold til den traditionelle belysning med glødepærer. Panelerne giver en flot ensartet belysning og fås i forskellige hvide nuancer lys. Vi har forskellige mål og varianter, og laver også kundetilpassede mål for at opnå lige netop det resultat, som du ønsker dig.

Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.