Rådgivning

HVILKE SPØRGSMÅL HAR DU OM LED BELYSNING? SPØRG OS OM ALT.

Light Group har en bred og indgående viden om LED belysning, teknikken bag, teknikken i og lovgivningen på området.

Desuden følger Ligh tGroup det voksende LED marked tæt. Det betyder, at LightGroup også kender til hvilke muligheder og faldgrupper der er med LED belysningsløsning.

Spørgsmålene kan være mange, hvis man vil undersøge muligheden for at investere i en ny energibesparende LED belysningsløsning eller ønsker at tilrette den eksisterende løsning til LED belysning. Vi svarer på alle de spørgsmål, og sørger med vores erfaring for, at alle parametre og muligheder bliver taget med i jeres eller jeres kunders vurdering.

HVAD OG HVORDAN KAN VI HJÆLPE MED EN LED LØSNING?

Light Group kan bistå i hele processen fra idé til installation. Muligheder, besparelsesberegning, lys beregning, lys måling på location, lysoptimering og evt. prøveopsætning. Vi kan være konsulent på alle slags belysningsprojekter.

Der findes LED belysning til et hvert behov, ude i parker, på veje og facader såvel som inde på kontorer mm. Så ligegyldigt hvilket miljø I eller jeres kunde ønsker at skifte til energibesparende LED belysning i, så regn med at muligheden er der. Læs mere om fordelene ved LED belysning her.

Tag kontakt til os hos Light Group, som meget gerne vil bistå med rådgivning med udgangspunkt i jeres projekt.