LED strips

LED Strips fra Light Group er perfekte som dekorativ belysning - både indendørs og udendørs

Mangler du idéer til en mere dekorativ belysning, eller til en mere kompliceret løsning til det område du gerne vil have oplyst, er mulighederne mange med LED Strips fra Light Group ApS. Vores LED Strips passer til alle vægge, lofter og andet, og med deres unikke design, vil du altid kunne få det specielle resultat du ønsker dig. LED Strips er specielt velegnede til diskoteker, barer, partybusser, facadebelysninger (både inden- og udendørs), og meget andet. Er du stylist, frisør eller lignende vil LED Strips også give dig gode muligheder for at få den ønskede belysning.

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer til dit behov, skal du være velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os.

LED Strips er fleksible og kan monteres på alle former for overflader, vægge og lofter. Stripsene fås i alle regnbuens farver og multifarver i form af RGB. LED Strips  kan købes i enten 12V eller 24V og kræver en tilslutning til enten 220V eller 230V strømforsyning.

Se hele vores produktsortiment af LED Striplight her. 

Få hjælp til at finde den helt rigtige løsningLED strips

Hos Light Group adviserer vi indenfor alle vægge omhandlende LED belysning. Har du spørgsmål til opsætning af produktet, fordele ved LED belysning eller generel rådgivning ved skifte af belysning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej. Vi har eksperter siddende klar til at besvare netop alle spørgsmål du skulle sidde med, da vi hverken ønsker utilfredse kunder eller halvfærdige resultater. Vi anbefaler derfor at ringe eller maile til os til en uforpligtende samtale, så du hurtigst muligt kan sidde med de bedste resultater indenfor belysning.

Derudover tager vi højde for miljø, effektivitet og brug. Altså kan vi sikre dig at alle ønsker bliver opfyldt på lige netop det sted, som du ønsker lysoptimeret.

Light Group udfører lysberegninger og besparelsesberegninger på forespørgsler, så kravet vedr. LUX og lysmængder overholdes uanset, hvor du ønsker lyspanelerne skal placeres.

Se samtlige af vores produkter på vores shop

For at få et større overblik over, hvilke muligheder lige netop du har, så kan du gå ind på vores webshop og læse nærmere om vores produkter. Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.

Læs også om vores udvalg af LED pærer.