LED lyskilder

LED Lyskilder fra Light Group fås i mange forskellige varianter og fatningstyper

LED spots og LED pærer er de mest kendte produkter indenfor LED belysning i Danmark på nuværende tidspunkt. Men faktisk kan stort set alle lyskilder udskiftes til LED, og det har en masse fordele med sig.

Hos Light Group leverer vi energibesparende industrilamper. Ved udskiftning af traditionelle lyskilder til LED kan den samme mængde lys bevares, og samtidigt kan man se frem til en besparelse på elregningen på mellem 50 og 80%.

LED lyskilder kan benyttes som blandt andet kontorlamper, oplysning af gangarealer, butiksbelysning, opgangsbelysning og belysning af udendørsarealer. LED lyskilder fås i mange varianter og fatningstyper.LED lyskilder til alle

LED lyskilder kan blandt andet benyttes til:

Lang levetid giver besparelser

Ikke nok med at vores LED løsninger er meget praktiske, kan der også opnås store besparelser ved udskiftning fra traditionelle glødepærer til LED. Bl.a. pga. LED pærers lange levetid på omkring 50.000 brændetimer, gør dette også valget om udskiftning til LED rigtigt, både i forhold til praktik, miljø og økonomi.

Få hjælp til at finde den helt rigtige løsning

Hos Light Group adviserer vi indenfor alle vægge omhandlende LED belysning. Har du spørgsmål til opsætning af produktet, fordele ved LED belysning eller generel rådgivning ved skifte af belysning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej. Vi har eksperter siddende klar til at besvare netop alle spørgsmål du skulle sidde med, da vi hverken ønsker utilfredse kunder eller halvfærdige resultater. Vi anbefaler derfor at ringe eller maile til os til en uforpligtende samtale, så du hurtigst muligt kan sidde med de bedste resultater indenfor belysning.

Derudover tager vi højde for miljø, effektivitet og brug. Altså kan vi sikre dig at alle ønsker bliver opfyldt på lige netop det sted, som du ønsker lysoptimeret.

Light Group udfører lysberegninger og besparelsesberegninger på forespørgsler, så kravet vedr. LUX og lysmængder overholdes uanset, hvor du ønsker lyspanelerne skal placeres.

Se samtlige af vores produkter på vores shop

For at få et større overblik over, hvilke muligheder lige netop du har, så kan du gå ind på vores webshop og læse nærmere om vores produkter. Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.

LED lyskilder kan også bruges ved oplysning af veje, gader og parker.