LED lamper

Få den rette belysning i virksomheden med LED lamper fra Light Group

LED lamper har gennemlevet en rivende udvikling og findes nu i så mange forskellige modeller og med så behageligt et lys, at de overgår den traditionelle glødepære. Lægges dertil energifordelene ved brug af LED belysning er glødepæren efterhånden helt udfaset. 

Lys spiller en stor rolle for velvære, stemning, komfort og funktionalitet i et rum. Således også for hvordan jeres virksomhed og produkter præsenterer sig for kunderne, og hvordan jeres virksomhed funktionelt virker for medarbejderne som arbejdsplads. 

Derfor er det vigtigt fra starten at få den rette rådgivning til at vælge den LED lyskilde, der passer til jeres virksomheds design og behov.

Rådgivning om LED lamper

Du finder hos Light Group et bredt udvalg af LED belysning indendørs og LED lamper loft, som sammen med vores professionelle rådgivning kan give jeres virksomhed den rigtige løsning.

Vores rådgivning indeholder bl.a.

  • Afdækning af jeres ønsker og behov med hensyn til belysning.
  • Vurdering af om det kan betale sig at tilpasse eller udskifte eksisterende lamper.
  • Mulige energibesparelser i forhold til investeringen.

Vi afgiver herudfra et samlet tilbud med forslag til LED belysning samt installation af disse, som vi også kan sørge for. Hvis der ønskes lysskilte med firmanavn er det også muligt at få disse produceret, så der skabes lys over jeres virksomhed og logo.

Vi har skabt mere og bedre lys hos vores kunder

Vi sørger for at skabe mere, bedre og billigere lys på virksomheder og vi har blandt andet leveret LED lamper loft hos;

Vi har fået ros for både at halvere strømregningen og skabe en bedre oplevelse i forskellige rum med vores LED belysning.

Vi bestræber os på at skabe de bedste løsninger med en konstant udvikling og samtidig lytte til og rådgive ud fra vores kunders behov, så der opnås en samlet tilfredshed.

Her kan du se vores øvrige kundecases.

Skift til LED lamper

LED belysning produceres i forskellige former - for eksempel LED lamper loft og LED lamper indendørs som blandt andet ses på vores webshop.

Hos Light Group lægger vi vægt på produktudvikling og miljørigtig LED belysning. Vores leverandører betyder meget for os og vi går ikke på kompromis med hverken lyskvalitet, energibesparelse eller miljø.

Derfor er det vigtigt for os at udvikle den rette LED-løsning til jer, så den lever op til vores høje standard.

Kontakt os på mail info@lightgroup.dk eller på telefon 70 70 55 55