LED highbay

LED Highbay er energivenlige industrilamper

LED highbay industrilamper er både miljø- og energivenlige. I forhold til traditionelle industrilamper vil en udskiftning til LED lamper typisk mindske energiforbruget med mellem 50 og 80%.

Desuden er levetiden på denne type lampe over dobbelt så lang, sammenlignet med den traditionelle glødepærer. LED highbay lamper har nemlig en levetid på omkring 50.000 brændetimer. Den lange levetid betyder ikke bare, at besparelsen giver et mindre energiforbrug, men vedligeholdelsen af belysningen bliver også væsentligt lettere. Derudover udskiller denne lampe ikke nær så meget varme som de traditionelle industrilamper, så besparelser på køleanlæg er ligeledes en fordel.

Lamper fungerer optimalt i lagerhaller, ved udstillinger eller i forretninger med højt fra gulv til loft.led highbay

LED highbay fås i flere forskellige lysstyrker, lysfarvenuancer og lysspredninger.

Se hele vores produktsortiment af LED highbay lamper her.

Lang levetid giver besparelser

Ikke nok med at vores LED løsninger er meget praktiske, kan der også opnås store besparelser ved udskiftning fra traditionelle glødepærer til LED. Bl.a. pga. LED pærers lange levetid på omkring 50.000 brændetimer, gør dette også valget om udskiftning til LED rigtigt, både i forhold til praktik, miljø og økonomi.

Få hjælp til at finde den helt rigtige løsning

Hos Light Group adviserer vi indenfor alle vægge omhandlende LED belysning. Har du spørgsmål til opsætning af produktet, fordele ved LED belysning eller generel rådgivning ved skifte af belysning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej. Vi har eksperter siddende klar til at besvare netop alle spørgsmål du skulle sidde med, da vi hverken ønsker utilfredse kunder eller halvfærdige resultater. Vi anbefaler derfor at ringe eller maile til os til en uforpligtende samtale, så du hurtigst muligt kan sidde med de bedste resultater indenfor belysning.

Derudover tager vi højde for miljø, effektivitet og brug. Altså kan vi sikre dig at alle ønsker bliver opfyldt på lige netop det sted, som du ønsker lysoptimeret.

Light Group udfører lysberegninger og besparelsesberegninger på forespørgsler, så kravet vedr. LUX og lysmængder overholdes uanset, hvor du ønsker lyspanelerne skal placeres.

Se samtlige af vores produkter på vores shop

For at få et større overblik over, hvilke muligheder lige netop du har, så kan du gå ind på vores webshop og læse nærmere om vores produkter. Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.

Læs også om vores LED paneler, som er idielle både til industri og erhverv.