LED gadebelysning

MED LED GADEBELYSNING FRA LIGHT GROUP OPNÅS ET MARKANT LAVERE ENERGIFORBRUG

Søger du en god erstatning for de traditionelle gadelamper, vil du ikke fortryde at vælge LED gadebelysning fra Light Group. Grundet vores fleksible løsninger, passer gadelamperne til langt de fleste master, og ved hjælp af den indbyggede LED driver i lampehovederne, kan lamperne kobles direkte til strøm på mellem 230V-400V.

Med en LED lyssensor skabes der større tryghed i og omkring din arbejdsplads.

Gadelamper fra Light Group har en levetid på op til 100.000 brændetimer, som, sammen med det markant lavere energiforbrug, udgør en kæmpe fordel for forbrugeren, der anvender LED gadebelysning fremfor almindelige glødepærer.

Hos Light Group vil vi samtidigt sørge for at lamperne bliver sat op i overensstemmelse med samtlige reglementer og love. Vores rådgivere hjælper gerne til med at finde det absolut mest optimale resultat - både for trafikanter, miljø og indkøbere.

LED gadelamperne fås i forskellige varianter og nuancerled gadebelysning

Søger du efter at få optimeret parkbelysningen, har vi mange muligheder, der både kan bruges til vej, gade og stier såvel som parker.

Du kan se hele vores udvalg af LED belysning her.

Er din vision at få den mest optimale belysning til parkeringspladsen, kan du læse mere om hvilke muligheder vi kan tilbyde, her.

Vælg LED Gadebelysning med omhu

Når du skal vælge mellem forskellige typer af LED lamper til udendørs brug, skal opmærksomheden stilles skarp. For at være på den sikre side, anbefaler vi at få kontakt med en rådgiver, der er ekspert i udendørs belysning. Her kan vi hjælpe.

Er erfaren rådgivning ikke en prioritet, er der alligevel nogle områder du selv bør være ekstra opmærksom på. Lamperne bør bl.a. være vandafvisende. Lyset skal være skarpt, men ikke for skarpt og have høj spredeevne. Her skal der tages højde for hvor langt fra jorden lampen skal placeres, og til hvilket formål lampen bliver brugt.

Hos Light Group har vi alle former for løsninger til udendørsbelysningen, og kan levere produkter til lige netop det behov du sidder med.

Se samtlige af vores produkter på vores shop

For at få et større overblik over, hvilke muligheder lige netop du har, så kan du gå ind på vores webshop og læse nærmere om vores produkter. Har du yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.