LED downlight

LED downlight

Vi kan opfylde alle dine krav til design og belysning med LED downlight

Mangler du et godt alternativ til den traditionelle belysning, vil du finde gode muligheder med LED downlight. Ved udskiftning fra traditionelle lyskilder til LED downlight kan samme lysmængde bevares, men samtidigt vil der typisk kunne bespares mellem 50 og 80% på elregningen.

Lamperne kommer i mange forskellige designs. Blandt andet fås de i spots, som specielt velegner sig i butikker og gallerier. Med LED downlight kan den rette belysning for området altså nemt opnås. Belysningen kan præciseres og lysmængden reguleres, så resultatet af den nye belysningsløsning passer til ønsker og brug.

LED downlight kan benyttes både indendørs og udendørs og fås i mange forskellige designs. 

LED down- og tracklight kan benyttes til belysning af kontorer, gangarealer, butikker, opgange og mange andre områder.

Ring ind til os og få et uforpligtende tilbud, eller hør mere om vores mange løsninger, der passer til lige netop dine behov. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig frem til den rette løsning for dig, og kan med deres bredde viden, opnå lige netop det resultat du ønsker.

Få hjælp til at finde den helt rigtige løsning

Hos Light Group adviserer vi indenfor alle vægge omhandlende LED belysning. Har du spørgsmål til opsætning af produktet, fordele ved LED belysning eller generel rådgivning ved skifte af belysning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej. Vi har eksperter siddende klar til at besvare netop alle spørgsmål du skulle sidde med, da vi hverken ønsker utilfredse kunder eller halvfærdige resultater. Vi anbefaler derfor at ringe eller maile til os til en uforpligtende samtale, så du hurtigst muligt kan sidde med de bedste resultater indenfor belysning.

Derudover tager vi højde for miljø, effektivitet og brug. Altså kan vi sikre dig at alle ønsker bliver opfyldt på lige netop det sted, som du ønsker lysoptimeret.

Light Group udfører lysberegninger og besparelsesberegninger på forespørgsler, så kravet vedr. LUX og lysmængder overholdes uanset, hvor du ønsker lyspanelerne skal placeres.

Se samtlige af vores produkter på vores shop

For at få et større overblik over, hvilke muligheder lige netop du har, så kan du gå ind på vores webshop og læse nærmere om vores produkter. Har du yderligere spørgsmål omkring vores LED downlight, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon. Vi er altid at fange på mail info@lightgroup.dk eller på telefon +45 7070 5555.

Læs også om vores udvalg af runde LED paneler.