For slutbrugere

HVILKEN LED LØSNING SKAL I VÆLGE, HVAD SPARER I OG HVORDAN SKAL DET FINANSIERES?

Light Group har kompetencen til at rådgive jer til at finde den helt rigtige LED belysningsløsning.

Skal I have erstattet jeres nuværende belysning til energibesparende LED belysning enten ved ombygning af jeres nuværende armaturer eller ved nye LED armaturer / lyskilder, eller skal jeres nye lokaler, lagerhal, kælder eller parkeringsplads have lavenergi LED belysning? Læs mere om besparelserne ved at vælge LED belysning.

Light Group rådgiver om energibesparende effektbelysning.

Via en besparelses beregning vil vi hurtigt kunne give dig et overblik over tilbagebetalingstiden og energibesparelse såfremt I vælger at investere i en LED belysningsløsning fra Light Group.

Der er en del penge at spare med en LED løsning som arbejdsbelysning.

Light Group har i en årrække fokuseret på et stadig voksende LED produkt marked, som gør at vi har overblik over dets muligheder og kan sørge for lys optimering til alle miljøer. Desuden er Light Group A+ forhandler af produkter fra den anerkendte danske lampedesigner og lys ekspert Asger BC.

VI HAR NETVÆRKET OG KAN FINDE NETOP DEN INSTALLATØR, DER PASSER TIL JERES LØSNING

Light Group kan bidrage i hele processen med jeres LED belysningsløsning lige fra idé til installation og vi har et stort netværk af installatører, som vi ved kan gennemføre løsningen på bedste vis.