Cases - Kontor og undervisning

Grøn virksomheds profil og lavt elforbrug
Sted:
Kastrup lufthavn
Produkter:
LED PANELER MED DALI DRIVERE

Med den nye LED belysning sparer SAS Airlines imellem 50 og 60 % på elforbruget i forhold til traditionel belysning med tilsvarende lysstyrke.

Hertil kommer en væsentlig reduktion i udgifter til udskiftninger og service på grund af en tændings tid på 40.000-50.000 timer, mod 8.000-12.000 timer på traditionel belysning.

Domicil
Sted:
Glostrup
Produkter:
LED SPOTS & LED PANELER

Efter at have udskiftet samtlige halogen spot til ny LED spot, har Pandora reduceret forbruget med op til 70 % i den daglige drift. Derudover kommer der en væsentlig reducering af vedligeholdelse og udskift af pærer samt en forventet levetid på den LED lyskilde på 50.000 timer.

Samtidig er varmeudviklingen væsentlig mindre på den nye LED lyskilde i forhold til den gamle halogen spot.

Grøn virksomhedsprofil og nyt smart look
Sted:
Glentevej 61, 2400 København NV
Produkter:
LED ARMATURER

Med den nye LED-belysning sparer CPH West imellem 50-60% på elforbruget i forhold til traditionel belysning med tilsvarende lysstyrke.

Hertil kommer en væsentlig reduktion i udgifter til vedligeholdelse, grundet den væsentlig længere levetid på LED belysning.

Markant elbesparelse og grøn virksomhedsprofil
Sted:
Ballerup
Produkter:
LED-PÆRER, LED-PANELER & LED-LYSRØR

Med den nye LED-belysning sparer CPH West imellem 50 og 60 % på elforbruget i forhold til traditionel belysning med tilsvarende lysstyrke. Hertil kommer en væsentlig reduktion i udgifter til udskiftninger og service på grund af en brændetid på 40.000-50.000timer, mod 8.000-12.000 timer på traditionel belysning.

Samtidig giver LED et behageligt klart lys der er med til at sikre optimal studietid for elever og lærer på skolen.