Cases - Butikker

Torvet & mellemgange
Sted:
Greve
Produkter:
LED HIGHBAYS, LED PANELER, LED FLOODLIGHTS & LED WALLWASHER

Den nye lysning med up-light i dæmpbar version giver en besparelse på op til 80% når lamperne er i drift. Samtidig giver industrilamperne både kunder og butikker der bruger begge torve en bedre oplevelse med den nye løsning.

Fik halveret energiforbruget til lys
Sted:
Roskilde
Produkter:
LED Skinnespots

Light Group foreslog Bo Bedst, at skifte deres gamle 70W halogen spots ud med 35W LED spots. De nye spots ville passe i samme skinne, som de gamle halogen lamper sad i. Løsningen blev implementeret på 4 uger og har halveret butikkens energiforbrug på lys med 50%. Light Group sørgede også for at Bo Bedst fik udbetalt energitilskud fra staten, tilsvarene første års energibesparelse.

Fik mere synlighed med LED belysning
Sted:
Flodvej, 2765 Smørum
Produkter:
LED Lysskilte

Dansk Bygningskontrol ville have forbedret deres belysning på deres 400m2 store lager i Hvidovre. Belysningen bestod at armaturer med lysstofrør. Armaturerne sad i omkring 7meters højde og de brugte at for mange ressourcer på at skifte defekte lysstofrør.

Sparer mindst 54 % på strømregningen
Sted:
Roskildevej 150, 2500 Valby
Produkter:
LED track light 36W, LED lysrør 18W, LED armatur 20W og 50W

Garant – Ålholm Tæpper var faktisk lidt betænkelige ved at skulle skifte de gamle spot-lamper og neonrør til LED belysning ud, fordi de ikke havde nok indsigt i LED belysningens muligheder og kvalitet.

Løsningen blev en blanding af udskiftning af gamle lyskilder til LED lyskilder samt nogle helt nye armaturer og lamper med indbygget LED.